Gaveidéer fra X-99 klubben


Sørg for at få X-99 relaterede gaver med på din ønskeliste, eller vær selv den glade gavegiver til båden og til din besætning.


Medlemskab af klubben 99,- kr

Hvis du ikke allerede er medlem af klubben skal det naturligvis øverst på ønskelisten. Det vigtigste er naturligvis den opbakning der sikre erfaringsudveksling, liv i klubben og et skulderklap til de aktive der skaber aktiviteter.

Der er nu også ganske kontante fordele af et medlemskab til 99,- !
Ved indmeldelse får du en velkomstgave i form at en attraktiv X-99 kasket til en værdi af 99,-Her ud over får du mulighed for rabatter eller endda fribilletter til bådudstillinger, lodtrækning af sponsorgaver, præmier ved X-99 kapsejladser m.m.


Tilmeldingsgebyr til Palby Fyn Cup 2019 – uofficielt DM X-99

Næste års store X-99 begivenhed bliver helt sikkert Palby Fyn Cup. Succes fra 2018 kalder på at blive overgået og vi er godt på vej hvor allerede 10 X-99 er tilmeldt. Glæd dig der bliver god mulighed for at sparke dæk, erfaringsudveksle, klubliv, spændende dyster og en præmiepulje der overstiger antal tilmeldte både.
Pris 775,- ved hurtig tilmelding


X-99 kasketter

Ønsk dig en god håndfuld kasketter så hele besætningen er vel ekviperet.
Pris 99,- + forsendelse

Både tilmelding til klubben og kasketter bestilles ved bankoverførsel:  Reg. Nr. 1551 konto nr.8423199 Husk at angive Bådnavn + nr og evt. forsendelses adresse

Go to top