30. august til 1. september 2019

Juelsminde

 

I weekenden 30 august til 1 september blev afholdt det første DH-DM i nyere tid.

Stævnet var arrangeret af de tre sejlklubber Juelsminde, Snaptun og Horsens og de fortjener at blive skamrost ud over alle grænser for et super velplanlagt og gennemført arrangement! Tak tak tak for en fantastisk weekend. Der var lavet aftaler med masser af gode sponsorer og 70 frivillige fik stævnet til at fungere ud over det sædvanlige både på land og til vands! Velgennemførte sejladser, god information, levende musik til moleøl, lækker spise, foto og video i suveræn kvalitet, løb i løb, spurtpræmier sjove indslag og uddeling af vand og slikposer på vandet mellem sejladserne, og jeg kan blive ved. Jeg bukker og takker! Desværre deltog jeg ikke selv i X-99’eren, men dog i en X’er.

Der var i alt tilmeldt 49 både til stævnet og de var blevet opdelt i tre grupper. I gruppe 2, som bestod af 23 både, var der fem X-99’ere tilmeldt. Der var hård kamp om pladserne, og X99’eren viste, at den gamle konstruktion fra midt firserne stadig er skarp og kun en topmoderne Italia998 sejlet af Mads Christensen fra OneSails kunne holde Mille, DEN 517, fra at vinde DM i gruppe 2 – Så en flot 2. plads til Kim og mandskab og lige efter på 4 pladsen kom Ulrik Meyer i Experience, DEN 297.

Juelsminde har lovet at ville afholde DH-DM igen næste år og jeg kan kun opfordre alle X-99’ere til at stille til start – De kan virkelig skrue stævner sammen i Juelsminde

 

 DH DM2019 NC0A7276

Vicedanmarksmestrene i DH-gruppe 2 - 2019

 

 

Arrangørerne havde engageret en professionel fotograf til at tage billeder på vandet - Det kom der mange flotte billeder ud af og de er stillet tilrådighed, hvis de bruges privat eller ved omtale af DH-DM (ikke professionelt) 

Per, DEN 519 

Go to top