Foto: Jacob Surland Fine Art Photography

Nu er det efterhånden snart et par måneder siden at vi tog vores både på land, og snart er året ovre. De fleste af os tænker mere på den forstående jul med familie og venner end på næste sæson.

Når nytåret er ovre, er der dog kun et par måneder til at vi skal i gang med at planlægge næste sæson, og gøre båden klar til foråret. I X-99 klubben er vi så småt begyndt at tænke på hvad der skal ske til næste år. Vi påtænker at afholde en generalforsamling i marts måned på B&W museet. Vi afholder også vores store DM i forbindelse med Palby Fyn Cup. Der er allerede 7 både tilmeldt, og jeg er sikker på at vi nok skal blive det største felt igen i 2020.

Der har også været ganske stor aktivitet i andre løb, hvor X-99 klassen altid samler flere både. Således var der en større gruppe både med til DH DM, og det lykkedes ovenikøbet Kim Rasmussen at tage en 2. plads, hvilket er ganske godt, bådens alder taget i betragtning. Også til Silverrudder og flere andre store løb, ser vi store X-99 felter. Vi er glade for at i støtter så godt op om vores arrangementer og det giver naturligvis stor lyst til at fortsætte med det høje aktivitetsniveau. Når vi ikke er ude at sejle er det dejligt at der også er fornuftigt aktivitet at se på vores Facebook side. Vores FB side vokser stille og roligt, og nærmer sig nu 400 medlemmer.


Jeg gerne opfordrer så mange som muligt, til at deltage i generalforsamlingen. Det plejer at være hyggeligt, og selv om der normalt ikke er de helt store emner op på generalforsamlingen, er det måske der, at man lige får det sidste tip inden forårsklargøringen, eller får afsluttet en udstyrshandel eller lignende. Brug gerne vores FB side til at arrangere fælleskørsel, så kan i dele udgifterne, og måske få en ny ven samtidig. Klubben belønner dem som køre sammen med at betale for broudgifterne. Der vil komme mere info snarligt.

Til sidst vil jeg ønske alle X-99 sejlere, gaster og familier en god jul og et godt nytår

 

PS hvis i mangler et par gode nytårsfortsæt, er der lige et par forslag her ;-)
1. Deltage i Palby fyn cup
2. Deltage i Generalforsamlingen
3. skrive endnu flere indslag på vores Facebook side
4. skrive en artikel til vores hjemmeside

 

Morten Vinter01

MVH Morten Vinther
Formand Dansk X-99 klub

Det flotte vintermotiv af Havhingsten Roskilde er et foto taget og venligst stillet til rådighed af Jacob Surland Fine Art Photography.

Se flere af Jacobs fantastisk flotte billeder:  https://onefootinrealitygallery.com/

 

Go to top