I X-99 regi er vi kommet godt i gang med at forberede os på sæsonen, og der er til Palby Fyn Cup 2021 pt. 15 stk. X-99’ere tilmeldt. Kapsejladsen løber ad stablen d. 28-30 maj, og vi bliver forhåbentlig igen det største klasseløb. Bestyrelsen er allerede nu ved at planlægge det uofficielle X-99 Danmarksmesterskab, som bliver afholdt parallelt med og som en del af Palby Fyn Cup. Det bliver stort igen i år, og vi satser på at slå deltager-rekorden fra nyere tid i 2018 med 24 deltagende både.

 

Vi er sikre på, at vore faste præmiesponsorer (og måske nye) vil stå os bi med diverse større og mindre præmier, så vi udover at kunne overrække den fine vandrepokal X-99 halvmodel til den ny kårne uofficielle danmarksmester, kan uddele mellemdistancepræmier, lodtrækningspræmier, DM 2. & 3. præmier samt præmie for bedste udenlandske båd.     

Læs mere om Palby Fyn Cup og DM i separat artikel fra næstformand Ulrik Meyer.

Husk, at deltagelse i diverse X-99 kapsejladser, arrangeret af DK bestyrelsen kræver, at bådejeren er medlem af Dansk X-99 Klub. Skynd jer at melde jer ind, - det koster kun 99 kr. pr. sæson, og så får man ovenikøbet en X-99 kasket, hvis man er ny indmeldt. Indmeldelse kan ske hos kasseren Kim Rasmussen, se www.x99.dk

Go to top