Vi har i netop afholdt vores vintermøde hos X Yachts i Haderslev. Fremmødt var 8 X-99 sejlere som startede dagen med lidt frokost i Haderslev. Efter et par røverhistorier gik det videre til den fælles rundvisning på værftet hvor Birger tog imod os i deres fine showroom. Et Showroom med et godt udvalg af både mellem 38 og 50 fod og ikke mindst god udsigt ud over Haderslev fjord.

Med hallerne opdelt i showroom, både under reperation og 2 produktionshaller blev vi kyndigt guidet rund, fik stillet alle de sprøgsmål vi alle går og tumler med når vi istandsætter vores både. Med Birgers præcise svar til både teknik, design, fabrikationshistorik mv. kom vi vist hele vejen rundt. Så det eneste man kunne ærge sig over er at vi, - trods store anstrængelser, nok ikke kommer op på det reperationsniveau X Yachts udfører på de både der kom ind i forbindelse med forsikringssager og efterfølgende fremstår som fuldt ud genfødte.

Selv om vi naturligvis syntes at X-99 er verdens fineste båd , kunne man da godt blive lidt fristet, når man så alle de nye både med de lækre detaljer. Dagen blev afrundet med øl / kaffe og en venlig tanke til P-vagten som undlod et besøg på hovedgaden.

Vi vil gerne takke Birger og X-Yachts for et fantastisk besøg og deres tid. Vi kommer gerne igen.

Den 425  Morten Vinther

 

Go to top